Хасково

Хасковският театър с рекорд по продажба на билети за празниците

ИлюстрацияБилетите за Театралните празници (12-18 юни) вече са почти продадени, съобщават от пресслужбата на театър „Иван Димов“.
 
Свободни места все още има само на последните няколко реда. Продажбите стартираха на 1 юни след пресконференцията в кметството и на 2 юни след обяд изборът вече бе ограничен. Включително и за спектакъла „Смях в залата“, който ще има своето 15-то представление в Хасково.  
Всички останали заглавия гостуват за първи път на наша сцена – „Колко е важно да бъдеш сериозен“ на ТБА, моноспектаклите на Мариус Куркински „Юбилей“ и на Камен Донев „Възгледите на един учител за всеобщата просвета“, „Скъперникът“ на МГТ „Зад канала“. 
  
Това 10-то издание на Театралните празници, организирано от община Хасково и ДКТ „Иван Димов“, безспорно поставя рекорд по скоростно купуване на билети. 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button