Регион

Ауди отнесе моторист с Ямаха в Сусам

Илюстрация32-годишен мотоциклетист е ранен след катастрофа, съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът е станал вчера в 17,30 часа в село Сусам с лек автомобил Ауди А4, управляван от 46-годишен жител на селото. Шофьорът не е пропуснал и е ударил мотоциклет „Ямаха“, навлизащ в кръстовище на улиците „Н. Ванев“ и „Средна гора“. От удара, мотоциклетистът от същото село е с фрактура на десен крак и глезена на ляв крак. Настанен е в болницата без опасност за живота.

Вчера по обяд в димитровградската полиция е получено съобщение, че върху електромер с абонат на ул. „Васил Левски“ в село Ябълково е осъществено неправомерно въздействие, поради което потребената електрическа енергия се отчита с минус 38.70%.

Образувани са досъдебни производства.

В харманлийската полиция е образувано бързо производство срещу 20-годишен младеж от града за шофиране без книжка в едногодишен срок след влязло в сила наказателно постановление за същото деяние. Задържан е за 24 ч.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button