Хасково

Хасковската болница със замдиректор от Габрово

ЗамдиректорД-р Дарина Минева е замдиректор на МБАЛ „Хасково“ по медицинските дейности от вчера, съобщиха за Haskovo.info от болницата.

Тя е родом от Габрово, където е работила във всички медицински нива. Д-р Минева е била главен експерт в РЗОК-Габрово и в НЗОК, както и директор на дирекция „Национална здравна политика“ в Министерството на здравеопазването и замдиректор на ЦСМП – Софийска област. Новият замдиректор на хасковската болница е работила и като замуправител на столичната УМБАЛ „СофияМед“, както и в отдел „Здравно застраховане“ на застрахователно дружество.

Поканена е от ръководството на МБАЛ „Хасково“, с която през годините е работила по консултантски договори.

Haskovo.info припомня, че на 18 май в хасковската болница се проведе редовно общо събрание на което д-р Славчо Близнаков бе освободен като изпълнителен директор, а на негово място бе избран д-р Мариян Запрянов.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
лекар
лекар
03.06.2015 16:22 16:22

Егати държавата щом Запрянов е директор на болницата.

Анонимен
Анонимен
04.06.2015 7:49 7:49

Тя госпожата не може бюрото да си подреди, пък ще помага в „подреждането“ на болницата. Поне кафето да беше скрила.

Back to top button