Регион

430 ученици показват таланта си в Свиленград

ФорумНад 430 деца участват в Осмия областен форум на ученическите клубове за извънкласна дейност „Знаем, можем и творим“.

ФорумФорумът се провежда в свиленградското читалище „Просвета – 1870“.

Домакин на тазгодишната проява е свиленградската Професионална гимназия по селско стопанство и икономика „Христо Ботев“, защото на форума през 2014-а в Хасково победители бяха гимназистките от техния клуб „Литературен живот“ с ръководител Ирина Проданова.

ФорумСега учениците показват таланта си в 33 изпълнения на сцена с танци, песни, музикални изпълнения. В програмата са предвидени и 17 интересни презентации.

Във форума участват ученици от Свиленград, хасковските ПГТ „Александър Паскалев“ и СОУ „Васил Левски“, Димитровград, Симеоновград, Ивайловград и села от Хасковска област.

Сред официалните гости са председателят на свиленградския общински съвет Георги Еленков, началникът на Регионалния инспекторат по образованието Иван Панайотов и старши експертът по професионално образование в РИО Дарина Станчева. Форумът откри Панайотов, който заяви, че спонтанната идея вече се е превърнала в традиция и пожела на децата да покажат по най-успешния начин, наученото в извънкласните форми и да усетят днешния ден като истински празник.

Награждаването на победителите е по-късно днес.

Форум  Форум 
 Форум  Форум
 Форум  Форум

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
учител
учител
10.06.2015 10:03 10:03

Невероятна изложба на предмети, направени от децата от училището в Конуш!!!!!Браво на учителите и децата!!!!!

Back to top button