Регион

Димитровградската галерия показва шедьоври на Вежди Рашидов и Скорчев

ИзложбаПроизведения на Вежди Рашидов и акад. Румен Скорчев са сред шедьоврите в лятната експозиция на димитровградската художествена галерия „Петко Чурчулиев“ с уредник Антоанета Станчева.

ИзложбаТворбите – малка пластика и графика, са от богатия фонд на галерията, а изложбата ще бъде достъпна от сряда в голямата зала.

Сред графиците са: Стоимен Стоилов, Владимир Чукич, Стоян Цанев, Георги Лечев, Захари Каменов, Антон Асенов и акад. Румен Скорчев, който ще гостува за празниците на Димитровград с двойна изложба.

Малките пластики са още на: Ставри Калинов, Кирил Матеев, Маргарита Пуева, Снежана Симеонова, Ивайло Чехларов, проф. Емил Попов и Петър Панчев.

В малката зала през юли предстои да бъдат изложени курсовите работи на 11-класници от Националната художествена гимназия в София.

 

Изложба  Изложба 
 Изложба  Изложба

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button