Регион

Арестуваха трима с амфетамин в Димитровград

ИлюстрацияОбщо трима са арестувани за притежание на амфетамин в Димитровград, съобщават от полицията.

Двама младежи на 23 г. са задържани в събота на улица „3 март” в града. Младежите, возещи се на мотоциклет Кавазаки са спрени за проверка. В чирпанлиецът и жителят на първомайското село Оризово са открити 2 бели бучки с неправилна форма, реагиращи при полеви тест на амфетамин. Задържани са до 24 часа по образуваното досъдебно производство. Още един 29-годишен мъж от Димитровград е в ареста за дрога. Той е проверен с лек автомобил Мондео. При извършения личен обиск, в джоба на дрехите му е открит и иззет сгънат лист хартия, съдържащ жълто на цвят прахообразно вещество с тегло около 0,2 грама, реагиращо на амфетамин.

Самоделно завити цигари и тютюн иззеха хасковските криминалисти. В съботния ден, съвместно с Инспекция по труда-Хасково и Областна дирекция безопасност по храните – Хасково е проведена специализирана операция в търговски обекти на територията на областния град. В хода на проверката са констатирани нарушение на трудовото законодателство и нарушение на закона за храните, за които са съставени констативни протоколи. В кафене на улица „Картечар“ са намерени 10 кг. суха листна маса с мирис на тютюн и 880 къса самоделно направени цигари. Образувано е досъдебно производство.

За кражба на чанта с пари е съобщено вчера в Димитровград. Неизвестно лице е проникнало през незаключена врата в жилище на улица „Стефан Стамболов“ в града и е откраднало чантата, съдържаща 1200 лв. Кражба на дрехи от маса на Неделен пазар е регистрирана в управлението. След огъване на ламарина са откраднати 500 тениски и 40 клина на стойност около 2500 лв. За кражба на лични документи и пари съобщават от хасковското управление. През незаключена врата е проникнато в товарен автомобил Мицубиши, паркиран във вилна зона „Идимирлийските лозя“ в областния град и са откраднати документи и 400 лв. Последната регистрирана кражба през почивните дни е на 4 доилни агрегата, агрегат за ток, ъглошлайф и моторна пръскачка от кравеферма в село Сусам, като е проникнато през незаключената й врата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button