Хасково

Отличници, приети в Американския колеж, освобождават места в хасковски гимназии

Записване

Наталия Иванова

Отличници, приети в Американския колеж в София или гимназии в Стара Загора и Пловдив, освобождават места в хасковските гимназии.

ЗаписванеТакива кандидат-гимназисти имат класирани и в хасковската ГПЧЕ „Асен Златаров“, които са избрали да се запишат в София и Стара Загора и така освобождават местата след първо класиране тук. Приемът в Езиковата е за 182 ученици, като 143 приети на първо класиране вече се записаха. 25 пък са подали заявления за участие във второ класиране. Така свободните места са 14, но от гимназията очакват те да бъдат бързо заети.

Наталия Иванова, завършила ОУ „Св. Иван Рилски“, се записа в днешния последен ден в паралелката „Испански с английски език“. Момичето сподели, че първото й желание е било „Английски с испански“.

От Регионалния инспекторат по образованието съобщиха за Haskovo.info, че от сега е ясно, че реално свободни места за трето класиране ще има в димитровградските СОУ „Васил Левски“, ПМГ „Иван Вазов“, Езикова гимназия „Иван Богоров“, свиленградските СОУ „Петър Берон“, ПГССИ „Христо Ботев“ и хасковската ПГТ „Александър Паскалев“.

Трети етап на класиране е от 10 до 14 юли – без събота и неделя.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
от маалата республика
от маалата республика
30.06.2015 17:08 17:08

за меаното и автуту колко свободни места

Back to top button