Регион

Разрушиха жилището на димитровградчанин докато е в болница

ЖалбаНеизвестни вандали разрушили жилището на Димитър Христов в димитровградския кв. „Вулкан“.

ЖалбаТой живее в него допреди година, когато му се налага да го напусне и да влезе в болница за операция.

В продължение на 6 м. той отсъства от дома си заради постоперативно възстановяване. След пълното си оздравяване той се връща в апартамента си. За негова голяма изненада, жилището вече не само, че не е годно за обитаване, но и е придобило вид на катакомба. В негово отсъствие някой е съборил и откраднал елементите от покрива на блока и дограмата от жилището.

Сега дори целият вход не е годен за живот. Мазетата са пълни с вода, което ги прави непроходими. Стените, покривът, дори стълбите на общите етажни части са разрушени, се казва в сигнала, изпратен до Общинския съвет в Димитровград.

В опит да открие извършителя на тези противозаконни действия Димитър Христов потърсил съдействието на прокуратурата, която отказала да образува досъдебно производство, защото е констатирала, че „извършителят на това престъпление е неизвестен“. Сега мъжът ще иска обезщетение от общината заради бездействието й по опазването на сградата.

Жалба   Жалба
 Жалба  Жалба

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
01.07.2015 21:50 21:50

Това е защото не интегрирате ромите,демек циганите.Да ви го начукам на министърпредседателя и на кмета и на всички управници.А циганите на сапун…

Василев
Василев
02.07.2015 13:41 13:41

Ако полицията реши да си свърши работата,т.е.да установи извършителите на деянието,то прок*ратурата ще образува производство срещу лицата.Но,това не решава проблема.Проблема е,че мургавите крадат на поразия и няма превенция,не се предотвратяват престъпленията,защото милата ни полиция върви след събитията – само канстатира поредното престъпление.А,що се касае до интеграцията на циганите-на този етап е пълен абсурд.Трябва да започне от техните среди.

Back to top button