Хасково

Патрулка пази „Смирненски“ нощем, монтират и камера

ПорталПолицейски патрул ще дава наряд всяка нощ поне по 4 часа край портала на хасковското ОУ „Христо Смирненски“, съобщиха за Haskovo.info от пресслужбата на полицията.

Над портала пък ще бъде монтирана и камера за видеонаблюдение, допълниха от полицията.

Мерките се взимат в резултат на докладната до полицията от директора на школото Венко Точевски. Тя бе внесена след репортаж на Haskovo.info, в който се показва как двора на хасковското училище изглежда като бардак в неделната сутрин. През нощта проститутките от кръстовището на автогарата водят клиентите си в двора на „Смирненски“ и сутрин той е осеян с използвани презервативи и всевъзможни боклуци.

В докладната си Точевски се жалва, че бариерата към школото вече е разбивана 5 пъти от вандали и сводници. След нашата публикация в понеделник директорът затвори входовете към двора на училището, като сега се взимат мерки за опазването на бариерата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
родител
родител
02.07.2015 20:30 20:30

Изказвам голямата си благодарност на г-н Точевски ,журналистите и полицията за добре свършената работа.Благодарение на Вас района на училището стана по-спокоен и двора по-чист.Много приятно бях изненадан от светкавичната Ви реакция.Вярата ми в институциите и държавността се върнаха благодарение на Вас.Бъдете живи и здрави!

хасковлия
хасковлия
02.07.2015 21:23 21:23

Гордея се с г-н Точевски,г-н Динев и Началника на РПУ-Хасково.Вие сте достойни граждани на Хасково и пример за всички нас.Благодаря Ви!

Да
Да
02.07.2015 21:32 21:32

Удовлетворени сме от свършеното.Всички от които зависеше решаването на проблема действаха адекватно и навременно.Приветстваме идеята за видеонаблюдение,но трябва да се помисли и за осветление на двора.

Минкова
Минкова
02.07.2015 21:35 21:35

Криминалната полиция и патрулките не знаеха досега това ли?? Не вярвам! Защо трябваше директорът на училището да разгласи проблема, че да се намеси полицията???

Атанасов
Атанасов
02.07.2015 21:52 21:52

Г-н Точевски похвално е ,че затворихте не само вратите , но и скъсаната мрежа към Лидъл.Подкрепям Ви напълно в стремежа да обезопасите и изчистите двора на училището.Ваш бивш ученик съм.Надявам се и моите деца да учат там.

Атанасов
Атанасов
02.07.2015 21:55 21:55

Г-н Точевски похвално е ,че затворихте не само вратите , но и скъсаната мрежа към Лидъл.Подкрепям Ви напълно в стремежа да обезопасите и изчистите двора на училището.Ваш бивш ученик съм.Надявам се и моите деца да учат там.

Петър
Петър
03.07.2015 7:03 7:03

Браво! Закъснява само реакцията на Община Хасково по проблема с бездомните кучета ,обитаващи съседния запустял терен.Те са цяла глутница и редовно лаят и гонят преминаващите автомобили по бул.Ст.Стамболов.Това се случва точно пред Общинска полиция.Трябва ли да има пострадали хора за да реагира Общината?

Back to top button