Спорт

Тихомир Баротев стана шампион и в Лондон

АеробикаСъстезателят на хасковския клуб по аеробика „Виолена“ Тихомир Баротев спечели четвърти златен медал от поредното международно състезание, този път в Heathrow Aerobic Gymnastics Championships 2015 Лондон, Англия.

С ново съчетание,което се подготвя за Европейското първенство през ноември в Португалия, хасковлията отново доказа класата си и с оценка 20,300 се изкачи на най-високата стълбичка.

АеробикаВ състезанието взеха участие над 10 държави, сред които Китай, Италия Австрия. Припомняме, че другите 3 златни медала са от силните международни състезания съпътстващи Световни Купи за мъже и жени в Кантанхеде, Португалия и Боровец и от Открит Международен турнир в Злин, Чехия.

Освен индивидуално съчетание Баротев играе „смесена двойка“ с Ива Ангелова и „група“, с които категории от международни състезания има спечелени още 5 медала, от които двата златни със смесената двойка.

Така Тихомир е безспорен лидер при юноши 15-17 г. и със сериозна заявка за медали на Европейското първенство в Елвас, Португалия в края на годината.

След кратка почивка, Баротев започва отново подготовка за следващите състезания от второто полугодие на 2015 г. – Международен турнир в Пловдив, Национален турнир и Европейско първенство.
    

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button