Хасково

Двама ранени при катастрофи в Хасково

ИлюстрацияДвама възрастни са ранени при катастрофи вчера в Хасково, съобщават от пресслужбата на полицията.

71-годишна пътничка е с травма на главата след катастрофа на бул. „Васил Левски“. 75-годишен шофьор на Ваз при завой наляво към улица „1 Май“ не е пропуснал насрещно движещ се по булеварда лек автомобил Фолксваген с водач 32-годишен хасковлия.

От удара е пострадала возещата се във Ваз-а пътничка. Прегледана и освободена за домашно лечение.

При друг инцидент е пострадал 89-годишен пешеходец. Вчера в 9,50 часа в хасковската полиция е подаден сигнал от болницата за приет мъж, претърпял пътен инцидент. На място е изпратен автопатрул, който установил, че около 9,40 ч. на бул. „България“ в областния град, 20-годишен водач на товарен автомобил „Мерцедес Спринтер“, при маневра на заден е ударил намиращият се зад колата пешеходец. Шофьорът сам е транспортирал до болницата пострадалия и е изчакал екипа на пътна полиция. Пешеходецът е с контузна рана на лява вежда, контузия на ляв лакът и ляво коляно. Обработен е и е освободен за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button