Спорт

И Йордан Йовчев на хасковските кортове за международния турнир

ТенисЛегендарният български гимнастик Йордан Йовчев бе днес в публиката на хасковските кортове, където започна международният турнир по тенис до 16 г.

В квалификациите участва неговият син Йордан Йовчев-младши.

ТенисТурнирът е под организацията на Тенис „Европа“. В квалификациите участват 32 момчета и 18 момичета, които се борят за по 8 места в основната схема. Място в нея имат по 24 момичета и момчета.

В надпреварата участват млади тенисисти от: България, Турция, Гърция, Македония, Сърбия, Румъния, Русия, Молдова, Украйна, Италия, Португалия и Испания.

В квалификациите от нашите са: Ивона Папазова, Лилия Димова (Димитровград), Мерт Рамадан, който въпреки че е на 13 г. тръгна с победа, Ангел Иванов и Златомир Иванов (Димитровград). В основната схема са Берна Алексиева, Моника Владимирова и Стойчо Язъджиев.

Утре за Сливен заминават други хасковски тенис надежди. Те ще участват на държавното отборно първенство до 12 г., като последна тренировка днес на корта направиха Далия Георгиева и Боян Иванов.

Тенис  Тенис 
 Тенис  Тенис
 Тенис  Тенис
 Тенис  Тенис
 Тенис  Тенис
 Тенис  Тенис

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button