Хасково

4-годишно момиченце е с фрактура на черепа, младеж бере душа след катастрофи

Илюстрация4-годишно момиченце е с фрактура на черепа след като било блъснато от Ауди, съобщават от пресслужбата на полицията.

Инцидентът е станал в събота в 20.35 часа в димитровградското с. Длъгнево. 60-годишен шофьор на лек автомобил Ауди А4, при движение с несъобразена скорост е ударил внезапно изскочилото на пътното платно дете.

От удара момиченцето е в неврохирургия МБАЛ-Хасково без опасност за живота. Образувано е досъдебно производство.

Без опасност за живота е 82-годишна пешеходка. Катастрофата е станала вчера в 9,30 часа в Димитровград на Т-образно кръстовище на улиците „Цар Симеон“ и „Волгоградска“. 53-годишен водач на лек автомобил Хонда, при завой наляво не е пропуснал пресичащата пешеходка и я блъснал. Жената е с комоцио.

В събота около 22 ч.на пътя между Хасково и с. Минерални бани на около 100 м.преди разклон за с. Татарево е станал пътен инцидент с лек автомобил Опел, шофиран от 22-годишен младеж от село Лясково, който поради движение с несъобразена скорост е загубил контрол над колата, преобърнал се на пътното платно е излязъл в канавката.

Шофьорът е с комоцио, контузно разкъсна рана на лява вежда, контузия на корема, настанен в ОАРИЛ на МБАЛ-Хасково с опасност за живота.

Пострадала е и пътуващата в колата 19-годишна хасковлийка, която е с контузно-разкъсна рана на главата и порезна рана на дясна скула, прегледана и освободена за домашно лечение, без опасност за живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
николета на валерко
николета на валерко
06.07.2015 17:13 17:13

Абе тия ГОВЕДА не мислят ли като седнат в колите

Back to top button