Хасково

Хасковлийчета гасиха „пожар“, искат пожарникарско куче

ПожарнаДве групи от деца посетиха днес хасковската пожарна, където получиха съвети какво трябва да правят при пожар.

Малчуганите отговаряха активно на въпросите на пожарникарите. Децата бяха предупредени да не гасят сами при пожар, а да се обадят на родителите си или на тел. 112.

ПожарнаУчениците имаха възможност да гасят „пожар“ с маркуча, показаха им въздушно-дихателен апарат, пожарникарска стълба, инструментите, с които се режат катастрофиралите коли.

Някои от децата дори искаха да видят и пожарникарско куче. Миналата седмица те имаха демонстрация с полицейското куче Гард.

Посещението бе в рамките на инициативата „Запознай се с професията на пожарникаря“ в програмата „Забавно лято с Младежкия център“ за деца от 1 до 7 клас, която стартира на 15 юни и ще продължи до 15 юли.

Пожарна   Пожарна
 Пожарна  Пожарна

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
06.07.2015 16:41 16:41

супер за децата.

глори4я
глори4я
06.07.2015 17:22 17:22

Сещга в българия е модерно да си пожарникар и то доктор на пожар науките като бойката Всички лапетии искат да са пожарникари като полковниците т трендафилов и василев от пожарогражданската защита

Back to top button