Хасково

3-годишно с комоцио след катастрофа, пиян без книжка се натресе в камион

Илюстрация3-годишно момче, оставено без надзор, е ранено след пътен инцидент, съобщават от пресслужбата на полицията.

Произшествието е станало вчера в 10 часа на улица „Айтос“ в Хасково. Детето е карало велосипед по платното и се е ударило в задна лява част на преминаващ лек автомобил Фолксваген с водач 35-годишен хасковлия, след което е паднало на земята. Момчета е транспортирано в МБАЛ „Хасково“, с охлузни наранявания в лява част на главата и гръден кош, комоцио, контактно е и е без опасност за живота. Оставено е за наблюдение в болницата. Образувано е досъдебно производство.

Неправоспособен и пиян водач е предизвикал вчера произшествие. В 4 часа в Любимец, 32-годишният кърджалиец подкарал лек автомобил Форд Фиеста, собственост на свиленградчанин и се ударил в спрял товарен автомобил Мерцедес. При проверка с дрегер на водача без книжка се оказало, че същият е употребил и 1,63 промила алкохол. Задържан е до 24 часа по образваното бързо производство.

2 бързи производства в управленията в Харманли и Хасково са образувани срещу пияни водачи. В ареста на областния град е задържан 27-годишен хасковлия, хванат с 2,16 промила, а в харманлийския арест е 24-годишен мъж, заловен да шофира Фолксвагена си с 1,58 промила. В Свиленград е образувано производство срещу 37-годишен мъж от село Вълче поле за това, че управлява колата си без книжка.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button