Регион

Горяха Ауди, две кошари и свинарник край Хасково

ИлюстрацияСедем пожара с материални щети са гасили от областната противопожарна служба през почивните дни.

В събота през нощта се е запалил лек автомобил Ауди на свиленградската ул. „3 март“. Колата е собственост на 36-годишен свиленградчанин.

Малко по-рано същата нощ е са горели 120 кв. м. покривна конструкция и 300 бали слама в къща в тополовградското с. Орешник, собственост на 52-годишен мъж от селото.

350 бали фураж и 4510 квадрата покрив пък са горели в обор в тополовградското с. Стрем.

Снощи в хасковската местност „Измерли“ е горял свинарник. Изгорели са две прасета, част от покрива, като са спасени 20 пилета и зайци и 2 сгради в свинарника.

От полицията пък съобщават за пожар в два овчарника в маджаровското с. Ефрем с площ 400 и с 380 кв. м. Пристигналите на място огнеборци са установили, че в резултат на пожара напълно е изгорял вторият овчарник, заедно с 200 бали слама, а частично е изгорял първият. Имотите са собственост на 47-годишен жител на селото. Образувано е досъдебно производство. Причините за пожара се изясняват.

Овошки и маркучи са горели в димитровградското с. Добрич.

В неделя вечерта пък една пожарна е гасила ел. кабели в трасе в завод „Неохим“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button