Хасково

Прегледаха безплатно десетки хасковлии в жегите

ПрегледиКак да преживеем по-леко жегите и да избегнем риска за здравето през лятото бе тема на консултациите на доктор Валя Станчева проведени в хасковския квартал „Орфей“.

Освен, че даде полезните съвети доктор Станчева премери кръвното на десетки жители на квартала. Според тях консултацията с лекаря и беседата са изключително полезни точно сега в разгара на жегите.

Доктор Станчева обърна внимание и на хората с хронични заболявания, за които има най-голям риск при високите температури през последните дни.

Безплатните лекарски прегледи и консултации са инициатива на ЖГЕРБ-Хасково, идеята е те да станат традиционни и да обхванат и други квартали на областния град и околните села.

Прегледи  Прегледи 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
+
+
28.07.2015 14:01 14:01

само гербаджии ли се явиха при д.р станчева?пак постановчици

www
www
28.07.2015 17:00 17:00

Ха-ха-ха,по партийно порьчение.

-
-
29.07.2015 7:34 7:34

ТАЗИ РУСОМАХА НА СНИМКАТА ЗА ШЕФ НА РЗИ ЛИ СЕ СТЯГА?ТЯ И БЕЗ ТОВА СОНЧЕТО ГЮБЕЦИ НА ДПС МЯТАШЕ, ЗАБГУБАТА НЯМА ДА Е ГОЛЯМА

гражданка
гражданка
29.07.2015 10:36 10:36

Ей, много елечентарни и тесногръди същества сте! Д-р Станчева е с 3 специалности и хиляди пациенти, умряла е шаф на РЗИ да става. Не може ли човек да напрпави безрлатна услуга безкористно в полза на хората?! Или разсъждавате от собствените си камбанарийки?!

haha ha
haha ha
31.07.2015 12:51 12:51

Станчева- безплатно, ха ха ахах не ме разсмивайте! Тая жена за всичко събира пари. Питайте колко струва една заверка на медицинско за работа????? Пази Боже от такива добри души!

Back to top button