Хасково

Прокуратурата разследва хасковлия за измама с мляко

ИлюстрацияРайонна прокуратура-Първомай образува досъдебно производство за измама срещу 39-годишния хасковлия Николай Х., съобщават от Апелативна прокуратура – Пловдив.

Досега е установено, че Николай Х., като шофьор на фирма за изкупуване на мляко, е заблуждавал Йордан Б., от първомайското село Езерово, че изкупува мляко като представител на фирмата от Хасково.

Йордан Б., който отглеждал крави, предавал продукцията си на Николай Х. През септември 2014 г. Николай Х. уведомил Йордан Б., че от фирмата не му дават пори да изплати предаденото мляко.

Животновъдът посетил офиса на фирмата в Хасково и там разбрал, че са предоставяни средства за изплащане на продукцията. Разследването до момента сочи, че за времето от 16 септември до 11 ноември 2014 г. на Йордан Б. е причинена имотна вреда в общ размер от 11 950 лв.

Под ръководството на Районна прокуратура-Първомай са разпитани свидетели, предстои да бъдат назначени експертизи. Николай Х. е върнал част от парите на животновъда.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гост
гост
29.07.2015 10:54 10:54

прок*рата е една шепа хора Кого и кога да разследва при положение че в българия има 7000000 разцбойници

Back to top button