Спорт

Нова секси екипировка за хандбалистките преди Албена

ХандбалисткиХасковските хандбалистки показаха новата си екипировка, с която ще участват на държавното първенство по плажен хандбал в Албена.

ХандбалисткиСекси екипите бяха предоставени вчера от хасковска фирма, а днес красавиците на треньорката Ирина Миладинова ги представиха в спортна зала „Спартак“.

Утре рано сутринта момичетата ще отпътуват за Албена, амбицирани за златните медали.

Haskovo.info припомня, че в последните дни хандбалните ни отбори тренираха усилено за държавното на пясъчното игрище на кортовете на Кенана.

ХандбалисткиВ Албена ще участват близо 40 състезатели от Хасково.

Мъжкият и юношеският тим ще защитават шампионските си титли от последните години. Момичетата, родени 2000-2001 г. ще участват за пръв път. Шампионките от набор 1998-1999 г. също ще бранят златните си медали. Женският отбор пък ще търси реванш за миналогодишното си четвърто място и сега също се цели в златото.

Жребият за първенството ще бъде изтеглен утре, а хасковлии ще се състезават в Албена до неделя.

Хандбалистки  Хандбалистки 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
чирпанлиев
чирпанлиев
29.07.2015 10:59 10:59

Е не ни будалкайте с плажния волейбол Тия спортистки по скоро с този екип ще спортуват секси волейбол Страшно ме изкефи тая с 15 номер Ех да и имам дупето

d
d
29.07.2015 11:18 11:18

това си е подигравка!какви са тия извращения с публиката!

Back to top button