Хасково

Инкасаторите в синя зона малеят в жегата, искат намалено работно време

ИнкасаториИнкасатори в хасковската синя зона изнемогват в юлските жеги, които продължават вече половин месец.

ИнкасаториХората се жалваха пред Haskovo.info, че миналата година в най-големите горещини са били с намалено работно време. Сега те също искат да са до 15 часа, защото вече не се издържа, а и за утре прогнозата отново е за адска жега.

Някои инкасатори се поливали с вода и пак едва издържали цял ден на улицата. Отделно нямали тоалетни, работно облекло, а раздадената вода им е недостатъчна. Служебните найлонови жилетки пък само ги спарвали.Те са общо 25 човека.

Управителят на „Тролейбусен транспорт“ Йордан Панев, към когото вече е синята зона, е в отпуск, но заяви, че ще обсъди с колегите си възможността инкасаторите да са с намалено работно време в жегите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Паяка
Паяка
29.07.2015 15:57 15:57

Е, шефът е в отпуска, нека подчинените работят! Ще споминат Стати Статев с добро, ама късно! Важно е да се събират средствата в хазната, няма значение дали е +40 или -20 градуса! Жалко, прави са хората да се жалват!

Анонимен
Анонимен
30.07.2015 9:37 9:37

да направят синята зона с SMS-си и ще си почиват колкото си искат на хладно в къщи

Back to top button