Хасково

Вече няма опасност за хората в Брягово, продължава гасенето

ПожарВече няма опасност за хората в хасковското с. Брягово от големия горски пожар, който избухна рано тази сутрин, съобщават от пресслужбата на областна администрация.

Фронтът към селото е овладян, а усилията са насочени на североизток от Брягово, където все още гори.

Очаква се до няколко часа да бъде ограничен и огънят от северната страна. Местността там е пресечена и е трудно достъпна, което забавя овладяването му.

Военното модулно формирование е оказало помощ и се е прибрало в поделението, тъй като пожарникарите се справят със собствени сили и средства.

На място са пожарни коли и техника от цялата област, плюс екипи от горски служители. Просеки прави тежка верижна техника. Главен комисар Николай Николов, директор на НС „Пожарна безопасност и защита на населението“ е останал доволен от координацията на место и действията на противопожарните екипи. Създадена е цялата необходима организация от комисар Николай Вълчев, началник на РС ПБЗН-Хасково, пожарът да бъде ограничен до часове. Комисар Вълчев е на мястото от сутринта и координира действията на екипите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
29.07.2015 17:56 17:56

ами то изобщо не е имало опасност…

Back to top button