Регион

Скочиха с пистолет срещу Искендер на събрание на ДПС

Меле

Мюмюн Искендер

Опонент е извадил газов пистолет срещу кмета на община Минерални бани Мюмюн Искендер снощи.

Инцидентът е станал по време на бурно събрание на ДПС в с. Караманци, на което са били номинирани кандидатите за кметове в общината, селото и съветници. След единодушното гласуване на близо 400 присъстващи за Искендер, синът на другия кандидат, поддържан от Мехмед Атаман, Муса Чолак извадил пистолет срещу сегашния кмет. „Тръгна срещу мен с пищова, но в последния момент го вдигна нагоре и стреля два пъти“, разказа за Haskovo.info Искендер. Той сподели, че при скандала няма пострадали.

Събранието се е провело във физкултурния салон на местното училище. Според присъстващи всичко е започнало спокойно, но към края нещата ескалирали. Хора от селото разказват, че изстрелите били дори три, имало и борба. След стрелбата настанала голяма паника. И днес в салона личаха следите от схватките – някои пейки са изпочупени.

От полицията съобщават, че 20-годишният син на Чолак е задържан за 24 часа от пристигналия автопатрул. Пистолетът е законно притежаван и е иззет с протокол за доброволно предаване.

Меле   Меле

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
няма значение
няма значение
30.07.2015 18:10 18:10

А как обичат да лъжат тези политице

Iskender ne struva
Iskender ne struva
30.07.2015 18:12 18:12

podkrepqm gorniq komentar!Pone pishete vqrna informaciq

Аз ли съм ненормален?
Аз ли съм ненормален?
30.07.2015 22:44 22:44

Как не го е срам този гюбюр Искендер снимка пред джамията да си прави?Защо използваш вярата на хората бе боклук?Ако в баните няма кой да ти натири дахлийският задник не си мисли,че България е заспала.

Мръсотиите на Искендер наяве
Мръсотиите на Искендер наяве
31.07.2015 8:14 8:14
Аз
Аз
31.07.2015 14:56 14:56

Г-н Искендер как имате смелост да гледате хората в очите след всичко, което сте им причинили? Защо ви е страх да пуснете урната в селото и да видим колко в действителност гласа ще съберете???? Нека аз да отговоря- защото знаете, че всички ви ненавиждат! Сигурен съм, че няма да има и един който да гласува за вас! Имате достатъчно пари, направихте си достатъчно хотелчета и къщи, уредихте своя живот, защо не освободите мястото на човек, който наистина иска да направи нещо за тази община?

Back to top button