Хасково

Хасковски полицай е в болница след ритник от 34-годишен шофьор

ПолицайХасковски полицай е в болница след нападение при рутинна проверка на шофьор, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера в 7.30 часа на бул. „Освобождение“ е спрян за проверка лек автомобил Мицубиши, шофиран от 34-годишен хасковлия Симон Симонов. В хода на проверката мъжът отказва да представи лични документи и е доведен в полицейското управление за установяване на самоличността.

В хода на процедурата по съставяне на акт, лицето взема без разрешение книжката си, нанася удар с крак по младши инспектор Венцислав Георгиев от ОД МВР-Хасково и побягва навън. Веднага е застигнат и заловен в района на полицията.

ПолицайПри задържането извършителят е оказал съпротива, което е наложило използването на белезници.

Полицейският служител е прегледан и настанен за лечение в МБАЛ „Хасково“ с диагноза разкъсани мускулни влакна на левия прасец. Лекарите в ортопедия съобщиха, че състоянието на полицая се подобрява и болките затихват. Той ще остане още няколко дни там за наблюдение.

Хулиганът е отказал да даде кръвна проба. Познат е на органите на реда с предишна проява за управление на автомобил след употреба на алкохол.

Образувано е бързо производство. Нападателят е задържан за 72 часа.

Днес Хасковският районен съд наложи постоянна мярка „задържане под стража“ за Симонов. На него му е повдигнато обвинение за нанасяне на лека телесна повреда на длъжностно лице. За това престъпление наказанието е от пробация до 3 г. затвор.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

7 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
eto go profila na mutrata
eto go profila na mutrata
31.07.2015 16:49 16:49
Василев
Василев
31.07.2015 17:40 17:40

Да биеш лекари,учители и полицаи на служебните им места,къде може това да се случи?Само в държавата наречена България.Да му „лепнат“ 2-3г.ефективно наказание,но не само на него.Така трябва да бъде към всеки един престъпник.Утре ще вземат да бият прок*рори и съдии в съдебната палата.Нека се замислят органите на правораздаването.

Иван
Иван
31.07.2015 19:31 19:31

Този катаджия не става, може и да си го заслужил

заслужил си е вероятно
заслужил си е вероятно
31.07.2015 20:00 20:00

В Бьлгария 99 процента от полицаите са мутри и работят с престьпниците.

padre
padre
31.07.2015 23:16 23:16

едно не разбрах от малоумните журналя-как го отвждат в полицията за установяване на самоличността,а после си взима книжката и бяга.Слушайте и не се излагайте-книжката е документ за самоличност.Каквато държавата такива и журналягите

Анонимен
Анонимен
01.08.2015 9:50 9:50

Малоумен си ти. Не е представил документи при промерката на пътя. В районното вече ги е дал.

mishki
mishki
01.08.2015 10:41 10:41

Malko mu e na govedoto mnogo meki tiq policai s tezi simulacii da bqha stanali futbolisti te kato biqt zashto ostavat beznakazani a toz go ritnal i chak razkasani muskulni vlakna chakai malko be papagal

Back to top button