Хасково

Математическата търси учители по български, география и физическо

ИлюстрацияОт хасковската ПМГ „Боян Петканчин“ обявиха днес три свободни места за учители.

Първото е за преподавател по география на срочен договор. Изисква се висше образование – специалност история и география и професионална квалификация – учител по история и география.

От гимназията търсят и учител по физическо възпитание и спорт на срочен договор с висше образование – специалност физическо възпитание и спорт, професионална квалификация – учител по физическо, наличието на ПКС е предимоство при подбора.

ПМГ има нужда и от учител по български език и литература на срочен договор, с висше образование, специалност – българска филология или български и чужд език, професионална квалификация – учител по български, наличието на ПКС отново е предимство.

Трудовите договори ще бъдат сключени в периода 1 – 15 септември.

Молби и документи се подават в канцеларията на гимназията от 3 до 7 август.

Хасковското ОДЗ 16 „Славейче“ пък търси детски учител с висше – бакалавър или магистър, специалност – ПУП, професионална квалификация – детски учител, а като изискване е посочено – млад специалист.

Документите се подават до директора на ОДЗ 16 в срок до 7 август.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Учуден
Учуден
31.07.2015 18:30 18:30

Ха сега отворете сайта на РИО и ми кажете къде ги тези обявени места? От къде вземате информацията , ИНФО? И кога ще се научат в РИО да си пускат обявите в сайта?

Pena
Pena
01.08.2015 7:04 7:04

Аааааа, ето работа за Мариелчето Златева!

Back to top button