Регион

Окосиха плантация от близо декар марихуана в Изворово

МарихуанаПлантация с площ близо 1 декар, насята с канабис, беше окосена днес в село Изворово. Растенията са засадени в заден двор на къща, която била купена от свиленградчанин преди 2 години. От тогава той се появяват от време на време в селото, но никой не го познавал добре.

Растенията са гледани добре. Теренът е заграден с висока ограда, за да не прави впечатление какви култури има в него. Встрани е насята и царевица, за да скрива растенията от любопитни погледи. Изградена е и система за напояване, а всяко растение е грижливо захванато за колове.

Предварителните данни сочат, че става въпрос за около 150 стръка канабис. Те са засадени през месец май и се е очаквало да цъфнат в края на лятото и да са готови за бране през есента. Според прогнозата на криминалистите от това количество стръкове трябва да излезе между 30 и 45 килограма марихуана.

По цени на едро реколтата е можела да бъде пласирана между 150 и 200 хиляди лева, а на дребно стойността е два пъти по-висока.

Засега от полицията не разкриват подробности по разкритите насаждения. Предстоят още разпити и арести.

 Марихуана  Марихуана

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button