Спорт

Хандбалът с отличия и след съдийските тесли в Албена

ХандбалХасковските хандбални отбори спечелиха медали и индивидуални отличия от завършилото държавно първенство по плажен хандбал в Албена, въпреки че на няколко пъти бяха порязани от съдиите.

Най-силно на първенството се представиха юношите, които станаха вицешампиони, отстъпвайки на финала от Варна.  Девойките имаха малшанса след въртележка да останат четвърти.

С бронзовите отличия се поздравиха момичетата и момчетата, родени 2000 – 2001 г. След изиграването на срещите, някои от нашите топ хандбалистки бяха преотстъпени на женския тим на Гълъбова и се поздравиха с победа над вицешампионките от Велико Търново.

ХандбалЖенският хандбален тим стана шести, като отстъпи в мача за петото място от Свиленград. Мъжете пък успяха да се класират пети.

Индивидуални отличия при младите хандбалисти заслужиха: Петър Тенев, Валентин Бобачев, Петко Петков, Валентин Каваков и Ангел Николаев. Радослав Митков при мъжете също бе награден с индивидуален приз за доброто си представяне.

При момичетата с призове се връщат: Маринела Панайотова, Василена Шомова, Християна Иванова, Мария Димитрова и Валерия Миладинова. От женския отбор бе отличена Кристин Иванчева.

Сега на ханбалните тимове предстои заслужена почивка след изиграването на 3 международни турнира и държавното първенство. Те се събират отново за подготовка след 20 дни.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button