Хасково

Четирима ранени при катастрофи в Хасковско

ИлюстрацияЧетирима са ранените при катастрофи в Хасковска област, съобщават от полицията.

В петък сутринта лек автомобил Сузуки, шофиран от 38-годишен пловдивчанин предизвиква катастрофа в тополовградското с. Устрем. Поради движение с несъобразена скорост, водачът губи контрол, напуска пътното платно и се удря в каменна ограда и бетонен стълб в дясно от пътя. От удара е пострадал возещият се на предната седалка 64-годишен пътник от с. Капитан Петко Войвода, който е настанен в МБАЛ-Хасково с комоцио, без опасност за живота.

В 11 часа в събота в хасковското кръстовище на улиците „Крали Марко“ и „Червена стена“ става ПТП между Фолксваген, управляван от 36-годишен хасковлия и Киа, шофиран от 62-годишен жител на областния град.

Водачът на Фолксвагена при знак „Стоп“, отнема предимството на Киа-та и предизвиква катастрофа. От удара е пострадала пътуваща отзад в Киа-та 45-годишна хасковлийка, която е с комоцио и е настанена за наблюдение в МБАЛ-Хасково, без опасност за живота.

Пак в събота около 19 часа в Харманли на кръстовището на бул. „Освободител“ и ул. „Преслав“ става ПТП с мотоциклет, управляван от 16-годишен харманлиец и 23-годишен пешеходец от Хасково. Причина за инцидента е несъобразена скорост с пътните условия от страна на мотоциклетиста, при което той удря пресичащия пътното платно пешеходец. Хасковлията е с фрактура на ляв крак, настанен в МБАЛ-Хасково без опасност за живота.

Вчера около 3 часа в с. Сираково е станала катастрофа с БМВ, шофиран от 25-годишна хасковлийка. Поради движение с несъобразена скорост на участък от пътя, който е в ремонт, жената губи контрол над колата и напуска пътното платно. От удара е пострадала водачката, която е с контузия в областта на главата, прегледана в МБАЛ-Хасково и освободена за домашно лечение без опасност за живота.

В Харманли е образувано бързо производство срещу 18-годишен харманлиец за управление на колата си след влязло в сила наказателно постановление в едногодишен срок. Младежът е задържан за 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Коцето банков
Коцето банков
03.08.2015 15:40 15:40

Вие бяхте ли там че казвате че е карала с несъобразена скорост или си пишете каквото ви доиде на ум защо несе поинтересува те какво е било и тогава пишете става въпрос за с. Сираково птп-то защо никои не казва че друга кола и сече пътя и за да избегне челен удар излиза от пътя

daaa
daaa
03.08.2015 17:11 17:11

SBLASAK NA DVE AUDITA OKOLO 22:OO DO UCHILISHTE HRISTO BOTEV GR.LIUBIMETC NE DOKLADVANO PROISHESTVIE

ОДИСЕЙ
ОДИСЕЙ
03.08.2015 17:16 17:16

ТАЯ ПРЪДЛА С БМВ ЗАДНИКА НЕ МОЖЕ ДА СИ ОБЪРШЕ НО СЕ ПЕРЧИ ПИКЛА ТАКАВА

Коцето
Коцето
03.08.2015 19:23 19:23

Ти познаваш лия бе пръдлйо че говориш а

Back to top button