Хасково

Студенти от 6 държави преподават кариерно развитие в Хасково

СтудентиСтуденти от 6 държави преподават кариерно развитие и разликите между формално и неформално образование на хасковски ученици.

СтудентиДоброволците са на възраст от 19 до 25 г. и идват от Франция, Унгария, Украйна, Китай, Египет и Индия. Те ще карат часове с ученици от Финансово-стопанската гимназия „Атанас Буров“ до края на седмицата.

Инициативата е „Гражданин на света – образование“ и е на АИЕСЕК в България, която се занимава с проблема с неформалното образование у нас.

Чуждестранните студенти са в България от 10 юли и се срещат с ученици от областите Хасково и Пловдив. Младежите вече бяха в димитровградската ПМГ „Иван Вазов“.

Доброволците ще бъдат настанени в приемни семейства, като по този начин се осъществява досега с други култури.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
чеклас
чеклас
03.08.2015 17:04 17:04

Това са инициативи пна НЕФОРМАЛНИТЕ ДРУЖЕСТВА КОИТО У НАС СА ПЕТАТА КОЛОНА НА АМЕРИКАНЦИТЕ тЯХНАТА ЗАДАЧА Е ДА ЗАРИБЯВАТ МЛАДИТЕ ХОРА И ДА ГИ ОТКЪСНАТ ОТ рОДИНА И вЯРА

Back to top button