Хасково

БСП води разговори с Минко Ангелов за кандидат-кмет на Хасково

ПресконференцияРаботна комисия от БСП води разговори с бизнесмена Минко Ангелов за кандидат за кмет на Хасково, съобщиха на пресконференция депутатът Чавдар Георгиев и общинският лидер на партията Иван Станчев.

Двамата не пожелаха да уточнят, които са останалите имена в списъка с номинациите и заявиха, че кандидатът за кмет на БСП ще стане ясен след конференция през втората половина на август.

За община Димитровград кандидат-кмет ще е Тодор Тодоров, Харманли – Михаил Лисков, Симеоновград – Иванка Пашова, в Свиленград ще бъде подкрепен Георги Манолов, Стамболово – Петър Стефанов, Ивайловград – Стефан Танев. В останалите общини кандидатурите тепърва ще се уточняват.

Георгиев заяви, че целта на местните избори пред БСП е да постигне по-добър резултат в сравнение с последните парламентарни избори.

„Искам да изразя и личното си възмущение от последните действия на кмета на Хасково – да събори паметник на културата. Този кмет счита, че той е закона в Хасково и не се съобразява с нищо друго“, каза още Георгиев.

Червеният депутат определи сегашното управление на държавата като трагично и изброи всички сектори, в които правителството не се справя. Той направи и отчет за дейността си в Народното събрание досега.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
майтап
майтап
04.08.2015 14:17 14:17

Ееее,ще бьде голям майтап,точно хасковските комунисти,които най-много се уж вьзмущават от предателите,да издигнат точно такьв.А пьк даже и бивш заместник на кмета отгоре на всичко.

възхитен
възхитен
04.08.2015 20:13 20:13

Ау, ау, ау, какъв избор само, а кой беше Чавдар?!!!

nevena
nevena
05.08.2015 15:04 15:04

Tochiq chovek..

Ангелов
Ангелов
05.08.2015 17:18 17:18

БСП пак е без кандидатура.Даже и кагато издига някоя кандидатура,БСП играе за друг отбор.Това им е практика отдавна.

Димитров
Димитров
05.08.2015 17:23 17:23

Щом тия двамата избират кандидатуратата,каква да е тя.Или обратното- може ли партия,която иска да управлява Хасково,да е с такова ръководство?

Back to top button