Регион

Бащата на общински съветник разби устата на Митю Вълчев

Арендатор

Митю Вълчев

Един от най-големите арендатори в региона Митю Вълчев е пострадал при сбиване в димитровградското с. Голямо Асеново, научи Haskovo.info.

Вълчев е празнувал кръщенка на детето на свой бригадир, когато в заведението влязъл Иван Георгиев, бащата на димитровградския общински съветник Диян Георгиев.

„Аз бях на втората бира, а той беше видимо пиян. Момчетата с него ме поздравиха, а той не. Попитах го, защо когато със сина си бяха от ГЕРБ ме поздравяваше, а сега не. Той вместо да отговори ме удари с чашата си в устата и ми разби моста“, разказа за инцидента Вълчев.

Арендаторът веднага се обадил на полицията, която открила Георгиев във фургон на ловната дружинка край селото. Той е осъден на 400 лв. глоба по указа за дребното хулиганство.

„На 69 г. съм и досега нито аз съм посягал на човек, нито мен са удряли. Днес си оправих зъбите, а него ще го съдя„, каза още Митю Вълчев.

Haskovo.info потърси, но не можа да се свърже с Георгиеви за коментар.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
sysad
sysad
17.08.2015 16:27 16:27

Радвам се от цялото си сърце и душа, че ме направихте съпричастен с този толкова велик момент от историята на с. Голямо Асеново. Хвала на журналистите, които намират тези толкова трогателни и смислени истории, поднесени с толкова финес и усет към драматизма на събитието.

Анонимен
Анонимен
17.08.2015 19:28 19:28

не се е появил АСКОВСКИЯ КАНДИДАТ ЗА пУЛИЦЕР ГЕРГИ ХРИСТОВ ДАСКАЛА ОТЪ АСКОВО НЕТ

Back to top button