Регион

Изгоря 120 декара фотоволтаичен парк край Оряхово

ИлюстрацияЗа пожар в 120 декара фотоволтаичен парк при любимешкото с. Оряхово съобщават от областната противопожарна служба.

Сигналът е подаден вчера около 13 часа. Три пожарни от Любимец, Свиленград и Харманли са гасили фотоволтаичните батерии и 3 трансформатора.

От пожарната съобщиха за Haskovo.info, че щетите в парка са големи. При пристигането на пожарните огънят е бил почти до къщите на селото, но огнеборците са успели да ги спасят. От полицията разследват причините за големия пожар.

Вчера около 17 часа са изгорели 50 бали слама и 40 декара окосен фураж в землището на тополовградското с. Каменна.

Огнеборците са били още на пет пожара в сухи треви, отпадъци и въздуховоден аспиратор. Свиленградските пожарникари са помагали и в катастрофа на автомагистрала „Марица“ край града.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ежко Бежко
ежко Бежко
20.08.2015 12:48 12:48

Еееее тая новина с фотоволтаиците ме изкефи ама много яко Смятам че е добро начало нека повече волтаици да горят Тия мръсници увеличвт цената на тока и ни смучат кръвчицата Да горят мамицата им

Back to top button