Регион

Трима ранени при нова катастрофа на магистрала „Марица“

ИлюстрацияТрима са ранени при нова катастрофа на автомагистрала „Марица“, съобщават от пресслужбата на полицията.

Вчера в 11,45 часа на магистралата в посока Любимец – Свиленград става инцидента между лек автомобил Рено, шофиран от 47-годишен хасковлия и лек автомобил Дачия, управлявана от 21-годишен жител на старозагорското село Николаево.

Хасковският шофьор е спрял колата си в аварийната лента в дясно по посока на движението, при което е застигнат и е ударен отзад от младия водач.

От удара са пострадали хасковлията, който е със счупени 2 ребра и 47-годишната му съпруга – с комоцио и разкъсно-контузна рана на главата. Другият шофьор е с политравма на гръден кош. Образувано е досъдебно производство.

Бързо производство е образувано в Свиленград. То е срещу 27-годишен жител на шуменското село Лятно, за това, че управлява колата си без книжка след влязло в сила наказателно постановление в рамките на едногодишния срок. Задържан е до 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mh
mh
20.08.2015 19:32 19:32

Dachiqta e vryhletqla s go mna skorost zatova u renoto e otneseno 7 metra vyprosa e zashto dachiqta e karala s tolkova visoka skorost i to v avariinata lenta?

Back to top button