Регион

Арестуваха 25-годишен с 4 топчета трева

Илюстрация25-годишен димитровградчанин е задържан за съхранение на дрога, съобщават от полицията.

Снощи в 20,30 часа на улица „Бригадирска“ в Димитровград, местните криминалисти са му извършили проверка. В носена от него чанта са намерили и иззели 4 топчета от станиол със суха зелена листна маса, реагираща при полеви наркотест на канабис. Образувано е досъдебно производство.

52-годишен хасковлия е задържан за съхранение на безакцизен тютюн. Вчера криминалисти и икономически полицаи от Хасково са извършили проверка в жилището му на улица „Росица“ в областния град. В гараж са открити 2 полиетиленови плика със суха, ситно нарязана листна маса с мирис на тютюн с тегло 1 кг. Иззет е с протокол за доброволно предаване.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
реалист
реалист
29.08.2015 10:21 10:21

не свикнахте с простичката мисъл че тревата не е дрога… дърти бастуни

реалист
реалист
29.08.2015 10:25 10:25

избиват се животни, палят се гори, крадат се всякакви неща от пари и вещи до ток и дървесина, а вие се газирате за трева?! света би бил сравнително по-приятен без вас слабоумници

Back to top button