Регион

Мотор блъсна жена и дете на демонстрациите в Димитровград

ДемонстрацииПистов мотор се вряза в публиката при мотодемонстрациите тази вечер на димитровградската ул. „Емилиян Станев“.

ДемонстрацииМотористът вдигаше предница, когато загуби равновесие и падна от мощната машина. Моторът продължи движението си и се вряза в публиката, която нямаше време да отстъпи. Той блъсна една жена и удари дете.

Веднага след инцидента жената лежеше на земята и няколко мъже се опитваха да я свестят и да разберат дали е сериозно ранена. В крайна сметка пострадалата се изправи, но полицаите препоръчаха да бъде откарана за преглед до болницата.

ДемонстрацииБлизо до блъснатата жена в прегръдките на майка си стенеше дете, което каза, че било ударено от мотора в ръката.

Падналият моторист също се изправи и така при инцидента няма сериозно пострадали. Полицаите обаче веднага прекратиха демонстрациите и се заканиха догодина да не ги допуснат отново.

Преди катастрофата близо 500 рокери от регион и страната направиха шествие из улиците на Димитровград. След това започнаха и демонстрациите, като освен останалите изпълнения имаше и номер, който се показва за пръв път – превъртане през глава с помощта на монтирана над мотора гума.

 

 Демонстрации Демонстрации 
 Демонстрации  Демонстрации
 Демонстрации  Демонстрации
 Демонстрации  Демонстрации
 Демонстрации  Демонстрации

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ДО КМЕТА НА ХАСКОВО!!!!!!!!1
ДО КМЕТА НА ХАСКОВО!!!!!!!!1
29.08.2015 19:22 19:22

Демонстрации със мотори и ралита с автомобили в населени местта не трябва да се разрешават ,Скоро ще има рали в ХАСКОВО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗРЕШАВА МОЖЕ ДА СТАНЕ ГОЛЯМ ИНЦИДЕНТ СЪС ЗРИТЕЛИТЕ КОИТО СА МНОГО БЛИЗКО ДО ТРАСЕТО НА СЪСТЕЗАТЕЛНИТЕ РАЛИ АВТОМОБИЛИ!!!!!!!!!!

Тайна обожателка
Тайна обожателка
29.08.2015 20:40 20:40

Може ли хубавото момче с черната тениска от първата снимка да остави координати за връзка. Усещам химията между нас! ;)

dddd
dddd
30.08.2015 17:39 17:39

НЯМАЛО ПРОИЗШЕСТВИЕ. ВИЙ КВО ИСКАТЕ, БЕ. ЖЕРТВИ НА ЕДИН СЕЛСКИ ПАНАИР, ЩОТ ГРУПА МАУЦИ ТРЯБВА ДА СИ ПОКАЖАТ МУРАФЕТИТЕ. ЗАБРАНЕТЕ ТАЗИ ПРОСТОТИЯ ПО ПРАЗНИЦИ, И ТО В МЕЖДУБЛОКОВИ ПРОСТРОНСТВА.

Back to top button