Хасково

Лекоатлетка стана императрица в конкурса за красота на Минерални бани

КонкурсЛекоатлетката от хасковското спортно училище „Стефан Караджа“ Надежда Стоянова бе избрана за императрица в конкурса за красиво и хармонично тяло, организиран за празника на община Минерални бани.

17-годишната красавица впечатли журито и успя да се пребори за приза в конкуренцията на още 11 момичета. Тя бе наградена от миналогодишната победителка Габриела Варнова от Харманли.

След нея бе излъчена и призова тройка, като първа е 16-годишната софиянка Ваня Димитрова, втора стана хасковската хандбалистка Валерия Миладинова, а трета е Радостина Станилова на 20 г. от Минерални бани.

КонкурсВ конкурса участваха още три от красивите хандбалистки на Хасково – Мария Димитрова и близначките Пламена и Кремена Георгиеви, които заслужиха специални награди.

Те бяха подкрепяни от още от потенциалните миски в хандбалния отбор.

Император в конкурса стана хасковлията Александър Дюлгеров на 17 г., а след него първи е Владимир Запрянов на 16 г. от Хасково, второто място е за Емил Александров на 22 г. от Брястово и Даниел Стоилов от Хасково.

Председател на журито бе юрист-консултът на община Минерални бани Петя Малинова, а членове: Даяна Георгиева – дизайнер, Калин Батаклиев – управител на хотелски комплекс и Паулина Михова – репортер.

Водещи на конкурса бяха Росица Делева и Ивана Бойчева.

Между дефилетата аплодисменти за красивите си танци заслужиха балерините от „Рона“.

 

Конкурс   Конкурс
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс
   

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Haha
Haha
29.08.2015 21:40 21:40

Вие сериозно?Момиче,което е младо,но отсега има целулит по задника,2 пъпки за гърди,нито с плочки да изпъкне,просто слаба навсякъде и е на първо място?Излагация,има много по-красиви млади дами,без целулит отсега :)

Василев
Василев
29.08.2015 22:05 22:05

Браво Фильо,браво Костов!И като съдия по борба си добър и като фен на красивите жени, и като спасител на плажа.

КРК
КРК
30.08.2015 13:10 13:10

Кое е момичето на тази снимка? http://haskovo.info/images/stories/big/2015/08/miss_290815_20.jpg

Back to top button