Регион

Младеж без книжка се обърна с Мазда и рани момиче и момче

Илюстрация25-годишен свиленградчанин без книжка е причинил катастрофа, съобщават от полицията.

В 23,20 часа на пътя между селата Дервиш могила и Студена, младежът е подкарал лек автомобил Мазда с несъобразена скорост. Той е загубил контрол, излязъл е извън платното, ударил се е в крайпътен камък и се е преобърнал на пътя. От удара са пострадали возещите се в автомобила 25-годишна свиленградчанка – с травма в областта на главата, гръдния кош и разкъсано ляво ухо и 19-годишен младеж от село Димитровче – с травма на шията, гърдите и охлузвания на десен крак. Пострадалите са без опасност за живота. Водачът е отказал да даде кръвна проба за алкохол. Образувано е досъдебно производство.

61-годишна пътничка в автомобил е пострадала леко в пътен инцидент. Катастрофата е станала на 29 август в 14,45 часа на около 250 метра от село Дрипчево. 28-годишен водач от Свиленград на лек автомобил БМВ, поради движение с несъобразена с пътните условия и с релефа на пътя скорост, на ляв завой е загубил контрол и е навлязъл в насрещното платно, при което се е ударил в лек автомобил Нисан, шофиран от 64-годишен хасковлия. От удара е пострадала хасковлийката, която е с натъртвания по гръден кош и врата. Прегледана и освободена за домашно лечение.

2 бързи производства срещу пияни водачи са образувани в Димитровград и Хасково. В ареста на областния град е задържан 59-годишен мъж с 1,97 промила, а в димитровградския арест е бил 49-годишен димитровградчанин с 2,16 промила алкохол. В Свиленград също са образувани бързи производства. Те са срещу 41-годишен мъж от старозагорското село Братя Кунчеви и 37-годишен харманлиец, хванати да шофират кола в едногодишен срок от влязло в сила наказателно постановление.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button