Хасково

Спипаха хиляди контрабандни цигари на битака и в Хасково

Илюстрация3520 къса цигари без бандерол и 903 артикула с лого на защитени марки иззеха димитровградските полицаи от 4 маси на Неделния пазар в Димитровград, съобщават от полицията.

От първия обект, стопанисван от 55-годишен хасковлия са иззети безакцизните къса цигари от различни марки, скрити под изложени за продажба дрехи на щанда. Образувано е бързо производство. От други 3 маси на пазара са конфискувани 903 артикула – тениски и джинси с лого на защитени търговски марки без разрешение на правопритежателя. По трите случая са заведени досъдебни производства.

26 000 къса безакцизни папироси са конфискували хасковските полицаи. През почивните дни те са проверили 2 автомобила на бул. „Съединение“ в областния град – „Мерцедес“ с водач 28-годишен мъж и „Форд“, шофиран от 39-годишен хасковлия. В първата кола са намерени 20 000 къса, а във втората останалите 6000 безакцини цигари, иззети с протоколи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
valeri
valeri
31.08.2015 19:18 19:18

V ciganskata svobodno si prodavat i policaite dori si kupuvat ne che sam protiv no da ne ni gubiat vremeto s gluposti

Back to top button