Хасково

С водосвет и засаждане на дърво откриха учебната година в Спортното

СпортноУчебната година в хасковското Спортно училище „Стефан Караджа“ бе официално открита тази сутрин.

Традиционно училище започва годината на 1 септември. Водосвет за здраве и успехи отслужи отец Никола. Приветствие към учениците отправи директорът Силвия Тенчева и медалистката по вдигане на тежести Мария-Магдалена Кирева. Нейният съотборник шампионът Христо Сотиров и Тенчева посадиха туя до входа на училището.

СпортноСред официалните гости на церемонията бяха областният управител Добри Беливанов, кметът Георги Иванов и началникът на Регионалния инспекторат по образованието Иван Панайотов. Всички те също приветстваха учениците и учителите за началото на годината и им пожелаха много успехи.

Музикален поздрав към всички отправиха младите певици от хасковското ОУ „Св. Климент Охридски“.

Учебната година в Спортното започват малко над 300 ученици.

 Спортно Спортно 
 Спортно  Спортно
 Спортно  Спортно
 Спортно  Спортно
 Спортно  Спортно
 Спортно  Спортно

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

11 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
kmeta
kmeta
01.09.2015 12:16 12:16

Добре че са изборите да го видим кмета , да се сети да излезе от общината. За Беливанов знаем, виждаме го човека и като областен управител присъства на всички ритуали и церемонии и преди като беше глав.секретар на областна а и като зам-.кмет винаги е уважавал подобни прояви. Г-н Иванов сега се сети, че живее в тоя град и бива да се покаже. Сега идат празници на града-сигурно няма да можем да се оттървем от лика му- убеден съм че ще ходи навсякъде. Дано поне след изборите вече успеем да го натирим някъде в чашката на язовир Клокотница, където е съмнително законната му къща всъщност.

милена
милена
01.09.2015 22:54 22:54

Идват избори. Панайотов се събуди и за да угоди на кмета започна да назначава персони втора употре*а не само по детските градини но и по училищата

нина
нина
01.09.2015 22:34 22:34

Панайотов защо е с черни очила, може би не може да гледа нито кмета, нито Беливанов

седларов
седларов
01.09.2015 21:08 21:08

Все още не проумявам защо в държавата има спортни училища за да храним ХРАНТУТНИЦИ По цял свят има ФИТНЕС зцали Който иска да се отдаде на спорта -МОЛЯ да заповяда Но да храниш едни говеда това е излишнво На снимките Беливанов е като концлагерист и той се стяга за кмет Той носи душа под наем Директорката така държи лопатата като че ли е израсла на пъпа на Вашингтон Авинаги ми е правило впечатление провесената през рамо чанта на ив пнайотов досущ като селски бригадир от соц времетоКакво толкова носи в тая чанта тоа човек

dani
dani
01.09.2015 20:41 20:41

Panaiotov i Tencheva sa nai- novite kaki na kmeta,mai.

ahaha
ahaha
01.09.2015 19:16 19:16

Учете е лешове

цецо
цецо
01.09.2015 18:07 18:07

И двете самотни дърти кукумявки се наредили за снимка

Тинко
Тинко
01.09.2015 17:18 17:18

Еваларка г-н Иванов появи се най после, виждаме те от избори на избори. Кажи на тия ПР-ри твойте да сменят тактиката щото тоя път „ни мож нъ метна“ .Хайде порадвай му се на тоя кметски мандат взимай си китките и да те няма. Аман от арогантност и гьонсуратлък. За четири мандата не знам дали сме те видели на нещо освен на почетен гражданин на празника на града. То биваше и там да не ходиш само по „ония“ срещи с финансовото изражение. Не те ли е срам да ходиш точно в спортното? Гледай си детските градини дето назначаваш най-твоите от твоите каки за директорки и се редят да ти правят….. и носят….. само и само да са там

777
777
01.09.2015 15:21 15:21

Г-н Динев, като публикувате нещо, го правете точно. Децата, дето направиха музикалния поздрав към учениците от спартното не са ученици от ОУ“Климент“, а са от състава на „Тракийка БГ“ към НЧ“Св.Климент Охридски 1969″ с ръководител Анета Балтова. Тези млади певици са част от този състав и са с национални и международни награди за традиционен фолклор. С неточната си информация Вие ги обиждате, а накърнявате и институцията ЧИТАЛИЩЕ!!!!

бай Костадин
бай Костадин
01.09.2015 14:48 14:48

тоя Мишок иван панайотов много надменно те гледа бе КМЕТЕ. Гаче той е кмета, не се ли взема много наголямо ,ама така е когато един прост даскал по руски почне да взема рушвети за всяко назначение и се помисли за велик.

дизайнер
дизайнер
02.09.2015 8:09 8:09

Защо не въведат униформи за учениците на това училище. Вижте ги на какво приличат . И защо не пишете точно, че директорката е временно изпълняваща длъжността до провеждане на конк*рс има си ред за изписване на длъжностите когато са временни. И тя не знае ли че има дрескод и да се облече с нещо по- подходящо за официален празник а не с тая сатенена блуза. Сатенът е плат за нощници и чаршафи и блузките от него прие това лилави едва ли са най- добрия избор При това при толкова официални гости.Така смятам.Всеки има право на избор как да се облича ама пак си има и изисквания.

Back to top button