Регион

Прокуратурата настани двама братя от опожарения апартамент в „Болярово“

ПожарРайонна прокуратура – Димитровград е настанила двама братя от опожарения снощи апартамент в Димитровград в Центъра за психично здраве в хасковския кв. „Болярово“, съобщават от Апелативна прокуратура – Пловдив.

Двамата са живеели в апартамента на шестия етаж с майка си.

Както Haskovo.info писа, снощи около 21 часа в блока на ул. „Патриарх Евтимий“ избухна голям пожар, тръгнал от апартамента на двамата братя. Огънят засегна и жилищата на седмия и осмия етаж, а поне още три апартамента са сериозно опушение. При инцидента имаше двама леко обгазени. Огънят гасиха три пожарни автомобила.

Районна прокуратура-Димитровград наблюдава досъдебно производство срещу неизвестен извършител за палеж на сграда.

Назначени са две експертизи – пожаро-техническа и съдебно-оценителна за установяване на нанесените имуществени щети. Под ръководството на Районна прокуратура-Димитровград са извършени два огледа в жилището, където е възникнал пожара и сградата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button