Регион

Наградиха двама димитровградски ученици с визита в Москва

ВизитаДелян Балев от ЕГ „Д-р Иван Богоров” в Димитровград и Теодор Иванов от тамошния „Детски и младежки център“ посетиха Москва като победители в международния ученически конкурс „Заедно в 21 век“.

Заедно с 8 свои връстници от различни градове на България те се запознаха с Третяковската галерия, Музея на космонавтиката и други забележителности, разходиха се по Москва-река и в московския зоопарк.

Децата имаха среща с посланика на България в Русия Бойко Коцев, който  благодари на талантливите българчета за труда и усърдието им, за достойното им представяне в конкурса, тази година посветен на 70-годишнината от победата над фашизма.

Учениците прочетоха свои творби, а стихотворението на Делян от Димитровград предизвика всеобщи адмирации, се казва в съобщението на посолството.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button