Любопитно

Хасковлийката Роси стана Малка мис в Бразилия

Конкурс11-годишната хасковлийка Росица Павлова стана Малка мис във възрастовата си група и спечели приза за Най-добър танцьор на конкурса „Малка мис на нациите“ в Бразилия.

КонкурсТова е най-престижната награда в нейната възрастова група. Втората най-голяма награда от конкурса за красота също спечели българка – софиянката Биляна Лазарова, която заслужи приза в по-горната възрастова група. Третата българка – Александра Динкова стана първа подгласничка „Принцес“.

Роси бе в Бразилия с майка си Моника Ованесян и модната шефка Ирина Папазова. Българките се представиха в няколко дефилета, като имаше и вечер на талантите, в която Роси се представи с красиви танци, подготвени от треньорката й в клуб „Хасково“ Петя Милушева.

Haskovo.info припомня, че Росица е Малка мис България 2013, Малка мис планета от същата година, Малка мис на континентите 2014 и Малка мис Галакси 2015.

 Конкурс  Конкурс
 Конкурс  Конкурс

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button