Хасково

Съдът потвърди отказа на регистъра за вписване на Гелов за шеф на болницата

Болница

Д-р Георги Гелов

Хасковският окръжен съд потвърди решението на Търговския регистър да откаже вписване на д-р Георги Гелов като изпълнителен директор на МБАЛ „Хасково“.

Haskovo.info припомня, че на 12 август Съветът на директорите на болницата освободи д-р Мариян Запрянов и гласува с 3 на 2 гласа изпълнителен директор да бъде д-р Гелов. Според регистъра обаче подобно решение трябва да се вземе с квалифицирано мнозинство от поне 4 гласа „за“.

Впоследствие Гелов подаде жалба в съда срещу отказа, а на поста директор в болницата продължава да бъде д-р Запрянов. Междувременно Съветът на директорите упълномощи Гелов да подписва наравно със Запрянов документите в болницата.

Развръзка около ръководството на болницата най-вероятно ще има на 29 септември, за когато е насрочено Общото събрание на акционерите. На него се очаква да бъдат сменени членове в съвета на директорите.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
JIK TAK
JIK TAK
03.09.2015 13:52 13:52

KAK SHTE SLOJITE TAQ SKAPANA KRADLIVA MUTRA DETO TREPERI ZA PARI NE ZA CHOVESHKIQ JIVOT ZA DIREKTOR NA BOLNICATA AKO STANE TOVA PAZI BOJE SLQPO DA PROGLEDNE.ILI INACHE KAZANO PIQN DA CHERPISH NA GLUH DA SVIRISH I NA MURTAV DA PEESH

20 лева
20 лева
05.09.2015 12:20 12:20

Браво на съдъ този цървул Гелов не трябва въобще да е в болницата камоли шеф

Back to top button