Хасково

Хванаха дядо с коноп и 19-годишен пиян шофьор в Хасково

ИлюстрацияРастения от рода на конопа иззеха хасковските криминалисти, съобщават от полицията.

Вчера те са проверили частен дом на улица „Бисер“ в хасковския квартал „Болярово“. В двора на дома, собственост на 83-годишен мъж са намерени 6 конопени растения с височина 3 метра и 6 по-малки, за които е установено, че той е засял и отглеждал. Общото тегло на растенията в суров вид е 30 кг. Назначена е експертиза по образуваното досъдебно производство.

Бързо производство срещу пиян водач е образувано в Хасково. В ареста до 24 часа е задържан 19-годишен младеж от града, заловен от униформените служители да шофира след употреба на 1,27 промила алкохол.

200 къса цигари без бандерол конфискуваха свиленградските полицаи. Те са открити в паркиран на улица „Синчец“ в Свиленград лек автомобил Рено. Безакцизните кутии са иззети от 31-годишния собственик на колата с протокол и му е съставен акт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button