Хасково

Хасковският джаз фестивал с едноседмична програма

ДжазТазгодишното издание на „Haskovo Jazz“ стартира на 21 септември и ще продължи една седмица.
 
В първия ден домакин ще е джаз клуб „Ралица“, където от 19 часа ще се изявят турският китарист Мелих Гюзел и Иван Тонев – перкусия.
 
На 22 септември от 18 часа в Градска художествена галерия „Атанас Шаренков“ ще бъде открита изложбата с театрални плакати на Проф. Лех Майевски. Там ще е прожекцията на документалния филм „100 г. Били Холидей“, след който ще е концертът на Мария Арнаудова, Надя Тончева, Венелин Георгиев, Христо Минчев е Акустично джаз трио от Димитровград –
Митя Йорданов, Димитър Русев, Петър Ганев.
 
На следващия ден отново в 18 часа е изложбата „PET ART“ на Вероника Рихтерова и концертът на Евгения Чанчалова и Йордан Тоновски.
 
На 24 септември изявите се местят в театър „Иван Димов“, където от 18 часа ще се представят музикантите от „Борислав Ясенов квартет“ и „Go Fusion“ – „Христо Йоцов квинтет“. От 22 часа в Младежкия център ще е джем сешънът на „Станислав Арабаджиев трио“, които ще участват всяка вечер до 26 септември включително.
 
В 12 часа на 25 септември пред галерия „Форум“ ще музицират Станислав Арабаджиев и компания. От 18 часа в театъра ще се представят „OM percussion project“, след които са „Sound uderground“.
 
На 26 септември от 18 часа пред Младежкия ще е концертът на джаз формация „София“ към ОКИ „Надежда“ и „The Science“.
 
В последния ден от програмата – 27 септември, фестивалът се завръща в „Ралица“, където от 19.30 часа е предвидено четене на Елин Рахнев.
 
Всички събития са при свободен вход.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
mnogo zapoznat
mnogo zapoznat
20.09.2015 22:35 22:35

Jazzfest v HASKOVO? Palna parodija i smjah!ZAKRIVAI tova nedorazumenie!!!

Back to top button