Регион

Министър Танев откри юбилейна година в димитровградско училище

МинистърНачалото на юбилейната учебна година, посветена на 150-годишнината от рождението на Пенчо Славейков, откри в едноименното димитровградско училище министърът на образованието и науката проф. Тодор Танев.

Слово държа директорът на ОУ „Пенчо Славейков“ Снежана Ангелова. Министърът каза, че е впечатлен от красивото училище и топлото посрещане на децата и ръководството.

Тържествената програма започна с рецитал на деца, изпълнение на танцьорите от ансамбъл „Звездица“, след което в небето полетяха балони в бяло, зелено и червено.

Ангелова разведе министъра из класните стаи на първокласниците, където Танев поздрави децата и изказа похвала за условията, при които те учат.

На 15 септември училището посрещна 109 първокласници. Общо учениците са 723 в 32 паралелки.

Министър  Министър 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
170
170
17.09.2015 19:06 19:06

Едно друго школо в Хасково ще празнува 170 години. Ама дали й стиска на директорката да се репчи пред височайшите! Току виж станало въпрос за образование и за учителстване. Пък тя горката не е много запозната с нещата! Повече я бива в транспортния превоз – превоз, пренос, внос, износ… и т.н.

Анонимен
Анонимен
17.09.2015 19:12 19:12

АЛО МИНИСТЪРА ЛИ Е ,НА КОГО ДА ВРЪЧА РУШВЕТА, А
НЕ ДНЕС РУШВЕТА ВЗЕМА ВАНЮ ПАНАЙОТОВ, А ТАКА ЛИ ….
ПАНАЙОТОВ НАЗНАЧИ ЗА
ДИРЕКТОР ДВА ПЪТИ УВОЛНЕНЕНИЯ ОТ УЧИЛИЩА ВЕДНЪЖ ОТ ОУ ИВАН РИЛСКИ И ВЕДНЪЖ ПО СОЦ. ВРЕМЕ ОТ НТС КАТО ГЕОРГИ СЛАВОВ НА МЕХАНОТО ИЛИ ПЪК ДИРЕКТОР МИЛЕНА ТАКСИ М КОМФОРТ НА БИВШАТА ГИМНАЗИЯТА СЕГА ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ,КОЯТО Е ТЪПА КАТОН ГАЛОШ.

Приказка за амбицията
Приказка за амбицията
17.09.2015 20:23 20:23

Имало едно време една „амбициозна” лисичка. Тя се занимавала с много неща, напоследък с превоз на горските обитатели от тук до там и обратно. Засилила се „амбициозната” лисичка да става директор на горското училище. Отишла при великата мечка и дарила 20 гърнета мед. И станала директор на горското училище. Но не харесвала горските учители и подчинените си. И отсякла „Няма да е така. Аз вас ще ви разчистя!”. И се заела тя за работа. Назначила „мудната” и „мрънкаща” лисичка, после дошла „възрастната” и „смятаща” лисичка, после пък се появила „кипрата” и „неориентирана” лисичка. И всеки път някой от старите училищни обитатели си отивал. Но с това потокът не секнал. Амбициозната лисичка продължила да развъжда лисици – поканила „шармантата” и „палава” лисичка. Най-подир извикала и „строгата” и „оправна” лисичка. И започнало горското училище новата година, обаче не щеш ли……………………………!
Как ли свършва приказката според вас?

продължение
продължение
19.09.2015 20:02 20:02

натирили всички лисички вън о т горското училище и от гората им разнищили далаверите дори и по местата от където били дошлш!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button