Регион

Петима издържаха конкурса за митнически инспектори

Тест, архивПетима са кандидатите, които спечелиха конкурса за митнически инспектори, съобщиха за Haskovo.info от Митница „Свиленград“.

В него бяха обявени шест места: двете щатни бройки са за митнически пункт „Капитан Андреево“, а останалите са по една за отделите: „Борба с наркотрафика“, „Митническо оформяне“, „Акцизи“, „Приходи, пътни такси и разрешителен режим“.

На теста в Хасково се явиха 63, а 11 го проспаха. От явилите се до интервю бяха допуснати 27, с които е направено събеседване. Конкурсната комисия си е харесала петима от тях.

Двама от спечелилите конкурса са мъже, а жените са три. Четирима са от Свиленград, а единият е от Харманли.

От митницата припомниха, че изборът на по-малко кандидати от обявените свободни места не е прецедент. Последният път бяха обявени 20 щатни бройки, за които бяха харесани 16 човека.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гошо костадинов
Гошо костадинов
18.09.2015 16:16 16:16

Пак по комшийски са ги назначили. Свиленградски селендури и харманлийски утрепе.

без корупцията
без корупцията
18.09.2015 17:10 17:10

Хайде да спрем да се лъжим! Всички знаем, че всичко е платено били харесали?!? Пълни глупости ! С тази корупция много скоро наистина ще останат само цигани нека тогава ги видим !

chujdenetc
chujdenetc
22.09.2015 10:18 10:18

vashite mitnichari znayat li chujdi ezitci ,zashtoto na kapi kule turskite mladi mitnichari govoryat perfektno angliski i bilgarski

Back to top button