Трима от 8 кандидати за кмет на Хасково се срещнаха с КНСБ

СрещаТрима от общо осемте кандидати за кмет на Хасково се явиха на днешната среща, организирана от РС на КНСБ-Хаково.

Със синдикалистите и симпатизантите на КНСБ се срещнаха: Добри Беливанов (ГЕРБ), Мюмюн Мюмюн (ДПС) и Божидар Драганов (БСП). В срещата участваха и кандидатите за общински съветници Нина Стойчева (БСП) и Таня Захариева (ГЕРБ).

СрещаСрещата бе открита от вицепрезидента на КНСБ Чавдар Христов и Василка Иванова от РС на КНСБ-Хасково. Те акцентираха върху по-активното заработване на съвета за тристранно сътрудничество. Синдикалистите поискаха техни експерти да участват в комисиите на бъдещия общински съвет. По техните думи най-важните въпроси за всеки гражданин са работа и доходи.

Всеки от кандидатите имаше възможност да изложи вижданията си по проблемите в 10-минутно експозе. Драганов изреди над 9 свои приоритета, сред които са заетостта и повишаване на доходите, инфраструктурата, привличането на инвеститори. По неговите думи в общината има над 9000 дка. общинска земя, които не се отдават на нуждаещите се.

Мюмюн каза, че идва от бизнеса и всички проблеми на общината са му познати. Той наблегна на инвестициите, подобряването на инфраструктурата по кварталите и селата, привличането на инвестиции, задържането на младите хора и подпомагане на овощарството и зеленчукопроизводството.

Беливанов заяви, че друг проблем освен посочените е изграждането на водния цикъл и посочи, че със сегашното си намерение за общинско ВиК, Хасково спъва привличането на инвестиции и за останалите общини в региона. По неговите думи ВиК мрежата трябва да се ремонтира, защото заради сегашните загуби се поддържа високата цена от 3 лв. за кубик.
След експозетата присъстващите имаха възможност да зададат въпросите си към кандидат-кметовете.

Среща  Среща 
 Среща  Среща

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
кодакан тузлудерсдки
кодакан тузлудерсдки
23.09.2015 21:30 21:30

Боже боже –думи думи думи и всички обещават като реки от пари ще потекат А накрая нищо само шашардисване на народа Бай Тошо успешно ни ръководеше 33 г използвайки максимата ШАШАРДИСВАЙ$ ГЕЧАНДИСВАЙ

Back to top button