Хасково

Хасковски превозвачи търсят и 20 стюардеси

ИлюстрацияСвободни места за 20 стюардеси са обявени в Хасково, съобщават от Агенцията по заетостта.

Местата са свободни от 25 септември, а заявката е валидна до 23 декември.

Ангажимент на стюардесите ще е обслужване на пътниците по вътрешни и международни автобусни линии. Договорът ще е безсрочен, а работното време е на 8 часа, като няма посочени изисквания за кандидатките.

Haskovo.info припомня, че малко по-рано бяха обявени и 20 свободни места за автобусни шофьори по вътрешните и международни линии на заплата от 2000 лв. Тук заявката също е валидна до 23 декември.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
пътник
пътник
03.10.2015 10:28 10:28

Уважаеми господа – собственици на автобусите от гр. Хасково, за какво са Ви стюардеси, не разбирам?!
Първо, защото, с изключение на „Арда Тур“ Всички Вие стопанисвате линията примерно: Хасково-София с най-идиотските автобуси, които съм виждал. Стари, технически изправни, но само на книга. Никакви удобства, нищо, само лапате 20-те лева на гражданите. Шофьорите Ви , с малки изключения са изключително невъзпитани. Автобусите са Ви кочини. Непочистени, неароматизирани. Няма видео, няма кафе, няма вода, няма задължителна тоалетна.Само „Арда Тур“ обслужва линита със съвременни автобуси. Да не се чисти после. Жалки сте!Та за стюардесите ми е думата.За какво са Ви?!

Back to top button