Иво Димов ще подкара Volkicar в рали в парк „Марица“

Иво ДимовДимитровград ще бъде домакин на Volkicar състезание за първи път. То ще се проведе в събота от 11 часа в парк „Марица“ с подкрепата на кандидата за втори мандат Иво Димов, който лично ще седне зад волана.

Автомобилите във Volkicar са малки, но много маневрени, обясни организаторът Езджан Мустафов. Той разказа, че колите са със 1250-кубиков двигател, но тежат едва 500 килограма, което ги прави изключително маневрени. Те са в състояние да вдигнат 100 километра в час за по-малко от 3 секунди, но са безопасни в градска среда.

Иво ДимовТази вечер димитровградчани станаха свидетели на почетна обиколка на града от 9-те коли, които утре ще стартират в надпреварата. В нея ще участва и кандидатът на ГЕРБ за кмет на общината Иво Димов.

Ако публиката хареса идеята, догодина в Димитровград може да се направи кръг от републиканския шампионат, обясниха организаторите. Само за няколко минути демонстрацията събра десетки любопитни зрители.

Това е нещо нестандартно, ние винаги сме търсили по-различни неща, които да зарадват димитровградчани, коментира Иво Димов. Той изрази надежда, че състезанието ще бъде истинска атракция и повод за добро настроение за хората в града.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 Иво Димов Иво Димов 

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button