Подариха нови баскетболни топки за старта на сезона на БК „Хасково“

БаскетболОт Коалиция „За Хасково“ подариха 10 нови баскетболни топки на баскетболен клуб „Хасково“. Дарението направи кандидатът за общински съветник от коалицията Петър Николов. Това стана в спортна зала „Дружба“ по време на контролните срещи между „Хасково“ и тима от Златоград.

Николов каза, че е запознат с тежките условия, при които се работи в клуба – с малък бюджет и неуредени часове за тренировки. Кандидатът за общински съветник се ангажира да работи за увеличаване бюджета на клуба и за уреждане на часовете за тренировки. Той допълни, че винаги ще е зад гърба на младите хора в Хасково, както и неговите колеги от коалицията.

„Заявявам желанието си за подкрепа, защото следващото голямо име в спорта може да е тук в залата. Даваме тези топки не заради изборите, а защото тези деца са нашето бъдеще“, посочи Петър Николов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 Баскетбол  Баскетбол

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button